Riječki restoran u kojem se odlazi na pečenu teletinu i janjetinu: Porcije su obilne, a meni s juhom i palačinkama košta 30 eura

Podijeli
  • Krušna peć u kojem se peče teletina i junetina Foto: Nikola Zoko
  • Untrašnjost restorana Paris Foto: Nikola Zoko
  • Povrtni popečci s rižom - u Parisu će se nešto naći i za vegane i vegetarijance Foto: Nikola Zoko
  • Za 30 eura u Parisu se može pojesti juha od gljiva, pečena teletina ili junetina s krumpirom i palačinke sa skutom i medom, Foto: Nikola Zoko
  • Pogledaj i ovo + 20 + 20 + 20

    Dioklecijanov put

    Carska staza nadomak Splita na kojoj ćete pronaći vidikovce iz bajke i prirodu za pamćenje

    + 6 + 6 + 6

    Eva

    (Ne)otkriveni dragulj Gorskog kotara: Obiteljski restoran u kojem se iznenađujuće dobro jede

    + 22 + 22 + 22

    Gatto Nero

    Posveta Krku i Kvarneru: Konoba u koju se dolazi na mladu janjetinu, netom ulovljenu ribu i crni rižot - i izvan sezone

1/4

close