-
Krušna peć u kojem se peče teletina i junetina Foto: Nikola Zoko
-
Untrašnjost restorana Paris Foto: Nikola Zoko
-
Povrtni popečci s rižom - u Parisu će se nešto naći i za vegane i vegetarijance Foto: Nikola Zoko
-
Za 30 eura u Parisu se može pojesti juha od gljiva, pečena teletina ili junetina s krumpirom i palačinke sa skutom i medom, Foto: Nikola Zoko
-
Pogledaj i ovo
+
1
+
1
+
1
Neodoljiva
Kako je odabrati i pripremiti? Sve što morate znati prije nego što odlučite kod kuće ispeći janjetinu
+ 6 + 6 + 6Eva
(Ne)otkriveni dragulj Gorskog kotara: Obiteljski restoran u kojem se iznenađujuće dobro jede
+ 3 + 3 + 3Štorija
Kuhano jelo i čaša piva za 10 eura: Restoran na riječkom Korzu u kojem će baš svatko naći nešto za marendu