-
Krušna peć u kojem se peče teletina i junetina Foto: Nikola Zoko
-
Untrašnjost restorana Paris Foto: Nikola Zoko
-
Povrtni popečci s rižom - u Parisu će se nešto naći i za vegane i vegetarijance Foto: Nikola Zoko
-
Za 30 eura u Parisu se može pojesti juha od gljiva, pečena teletina ili junetina s krumpirom i palačinke sa skutom i medom, Foto: Nikola Zoko
-
Pogledaj i ovo
+
6
+
6
+
6
Eva
(Ne)otkriveni dragulj Gorskog kotara: Obiteljski restoran u kojem se iznenađujuće dobro jede
+
22
+
22
+
22
Gatto Nero
Posveta Krku i Kvarneru: Konoba u koju se dolazi na mladu janjetinu, netom ulovljenu ribu i crni rižot - i izvan sezone
+
23
+
23
+
23
Kastel
Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse