Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto

Podijeli
  • Disfrutar u Barceloni - 2 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 3 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 4 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 5 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 1 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 9 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 8 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 7 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 6 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 5 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 4 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 3 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 2 Foto: Ivan Kaštelan
  • Pogledaj i ovo + 23 + 23 + 23

    Restoran Central

    Nevjerojatan koncept: Bili smo u najboljem restoranu na svijetu i tri sata uživali u meniju od 16 sljedova

    + 15 + 15 + 15

    Konceptualni meni

    Bar&Ton: Novi restoran i bar Marina Medaka koji bi mogao postati omiljeno mjesto za izlaske u Novom Zagrebu

    + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

1/13

close