Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto

Podijeli
  • Disfrutar u Barceloni - 2 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 3 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 4 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 5 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 1 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 9 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 8 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 7 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 6 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 5 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 4 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 3 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 2 Foto: Ivan Kaštelan
  • Pogledaj i ovo + 23 + 23 + 23

    Restoran Central

    Nevjerojatan koncept: Bili smo u najboljem restoranu na svijetu i tri sata uživali u meniju od 16 sljedova

    + 12 + 12 + 12

    Lika na tanjuru

    Selo kraj Otočca u koje svi dolaze radi kristalno čiste rijeke i neke od najboljih pizza u Hrvatskoj

    + 12 + 12 + 12

    OPG Vlainić

    U zagrljaju rakije, pola i mekih uštipaka: Lička kušaonica koja 100 godina čuva obiteljsku tradiciju

0/13

close