Dioklecijanove odaje gastroluksuza: Splitski restoran ZOI na povijesnoj lokaciji zna kako razmaziti i najistančanija nepca
Podijeli
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Chef splitskog restoran ZOI Igor KurtanjekFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Chef splitskog restoran ZOI Igor KurtanjekFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Morski rižoto već tri godine čvrsto drži svoje počasno mjesto u ponudi restoranaFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Aromatizirani koktel kojeg krasi decentni ukras odnosno čips od mlijekaFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Pačja prsa poslužena s kremom od korijena peršina, kruškom kuhanom u crnom vinu i šumskom voću uz pačji demi-glaceFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje ili Užici za vaše nepce četiri su iznenađenja u kojima kroz postepenu gradaciju okusa upoznajemo kompleksnost životaFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Restoran ZOIFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje ili Užici za vaše nepce četiri su iznenađenja u kojima kroz postepenu gradaciju okusa upoznajemo kompleksnost životaFoto:
Pavao Bobinac/Nova Studio