Dioklecijanove odaje gastroluksuza: Splitski restoran ZOI na povijesnoj lokaciji zna kako razmaziti i najistančanija nepca

Podijeli
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Chef splitskog restoran ZOI Igor Kurtanjek Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Chef splitskog restoran ZOI Igor Kurtanjek Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Morski rižoto već tri godine čvrsto drži svoje počasno mjesto u ponudi restorana Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Aromatizirani koktel kojeg krasi decentni ukras odnosno čips od mlijeka Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Pačja prsa poslužena s kremom od korijena peršina, kruškom kuhanom u crnom vinu i šumskom voću uz pačji demi-glace Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje ili Užici za vaše nepce četiri su iznenađenja u kojima kroz postepenu gradaciju okusa upoznajemo kompleksnost života Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje ili Užici za vaše nepce četiri su iznenađenja u kojima kroz postepenu gradaciju okusa upoznajemo kompleksnost života Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Restoran ZOI Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 17 + 17 + 17

    METRO DONOSI

    Tradicija u novom ruhu: Restoran nedaleko od Umaga zbog kojeg gostima nije teško doći iz druge države

    + 13 + 13 + 13

    Pokrovitelj Metro

    Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce

    + 9 + 9 + 9

    POKROVITELJ METRO

    Bistro Apetit by Marin Rendić: Mjesto na kojem se emocije i strast prenose u hranu čistih okusa

1/20

close