Otvara se laboratorij okusa: Novi kompleks koji spaja pekarnicu, restoran i bar u kojem će se kuhati od ranog jutra

Podijeli
  • Boogie - 20 Foto: PR
  • Boogie - 19 Foto: PR
  • Boogie - 18 Foto: PR
  • Boogie - 17 Foto: PR
  • Boogie - 16 Foto: PR
  • Boogie - 14 Foto: PR
  • Boogie - 12 Foto: PR
  • Boogie - 13 Foto: PR
  • Boogie - 11 Foto: PR
  • Boogie - 10 Foto: PR
  • Boogie - 9 Foto: PR
  • Boogie - 8 Foto: PR
  • Boogie - 7 Foto: PR
  • Boogie - 6 Foto: PR
  • Boogie - 5 Foto: PR
  • Boogie - 4 Foto: PR
  • Boogie - 3 Foto: PR
  • Boogie - 2 Foto: PR
  • Boogie - 1 Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 12 + 12 + 12

    "Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"

    Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili

    + 8 + 8 + 8

    Vrata Bilogore

    Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

1/19

close