Goveđa juha s griz noklicama i teletina ispod peke: Novi zagrebački restoran u kojem se dobro jede
Podijeli
Bistro Točkica u Zagrebu - 3
Foto: Alpeza studio
Svako vrijedi isprobati teletinu ili hobotnicu ispod peke
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 5
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 6
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 1
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 2
Foto: Alpeza studio
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Raskoš na tanjuru
Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
8
+
8
+
8
Kamo na ručak
Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou
1
/
6