Goveđa juha s griz noklicama i teletina ispod peke: Novi zagrebački restoran u kojem se dobro jede

Podijeli
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 3 Foto: Alpeza studio
  • Svako vrijedi isprobati teletinu ili hobotnicu ispod peke Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 5 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 6 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 1 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 2 Foto: Alpeza studio
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Tomassino

    Oda talijanskoj kuhinji i hrvatskoj namirnici: Novi restoran u srcu Zagreba s lijepim ambijentom i prijateljskim cijenama

    + 3 + 3 + 3

    Masha Vegeteria

    Novi restoran na Hvaru kojem turisti ostavljaju fantastične recenzije na internetu

    + 1 + 1 + 1

    L'erotic

    Novo mjesto u Zagrebu gdje se petkom i subotom neograničeno uživa u džinu za 15 eura po osobi

1/6

close