Goveđa juha s griz noklicama i teletina ispod peke: Novi zagrebački restoran u kojem se dobro jede

Podijeli
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 3 Foto: Alpeza studio
  • Svako vrijedi isprobati teletinu ili hobotnicu ispod peke Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 5 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 6 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 1 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 2 Foto: Alpeza studio
  • Pogledaj i ovo + 23 + 23 + 23

    Kastel

    Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse

    + 5 + 5 + 5

    Vrijedi probati

    Svijetla točka kaotičnog zagrebačkog kvarta: Pizzerija u kojoj se jedu uzbudljive napoletane

    + 0 + 0 + 0

    Sretna četrnajstica

    Pizzerija o kojoj se priča: Novo hit-mjesto koje se otvorilo na zagrebačkoj Knežiji

1/6

close