Goveđa juha s griz noklicama i teletina ispod peke: Novi zagrebački restoran u kojem se dobro jede

Podijeli
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 3 Foto: Alpeza studio
  • Svako vrijedi isprobati teletinu ili hobotnicu ispod peke Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 5 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 6 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 1 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 2 Foto: Alpeza studio
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 2 + 2 + 2

    Pizza Re

    Omiljena kvartovska pizzerija: Mjesto u Zagrebu na kojem ćete naći izvrsne napoletane, ali i carbonaru

    + 3 + 3 + 3

    Viralni hajp

    Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir

1/6

close