Bijeg od klasike: Tri komada mesa koje morate isprobati na roštilju uz trikove profesionalaca

Podijeli
  • Marinirana svinjska rebra Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Marinirana svinjska rebra Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Marinirana svinjska rebra Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Marinirana svinjska rebra pronađite u Lidlu Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomahawk odrezak na roštilju Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Janjetina s roštilja Foto: Nova Studio
  • Janjetina s roštilja Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    LIDL DONOSI

    Hrvatska kultura roštiljanja: Jeste li šljaker, nadglednik ili zabavljač?

    Lidl donosi

    Nema više otimanja! Kalkulator za roštilj uz koji ćete izračunati točnu količinu mesa po osobi

    + 17 + 17 + 17

    Pokrovitelj Lidl

    Za prste polizati: Recept za ljepljiva rebarca bogatog okusa koja se tope u ustima

1/11

close