Bijeg od klasike: Tri komada mesa koje morate isprobati na roštilju uz trikove profesionalaca
Podijeli
Marinirana svinjska rebra
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Marinirana svinjska rebra
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Marinirana svinjska rebra
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Marinirana svinjska rebra pronađite u Lidlu
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomahawk odrezak na roštilju
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomahawk odrezak s roštilja narežite na tanke trakice
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Janjetina s roštilja
Foto: Nova Studio
Janjetina s roštilja
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
LIDL DONOSI
Hrvatska kultura roštiljanja: Jeste li šljaker, nadglednik ili zabavljač?
Lidl donosi
Nema više otimanja! Kalkulator za roštilj uz koji ćete izračunati točnu količinu mesa po osobi
+
17
+
17
+
17
Pokrovitelj Lidl
Za prste polizati: Recept za ljepljiva rebarca bogatog okusa koja se tope u ustima
1
/
11