-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 9 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 6 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 3 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 4 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 10 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 14 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 8 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 7 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 13 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 5 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 1 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 2 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 12 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Barbora Mottlová: Špageti iz jedne posude - 11 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
16
+
16
+
16
Pokrovitelj Lidl
Grije dušu i nepce: Veganski umak za njoke ili tjesteninu zbog kojeg se uživa u hladnim danima
+ 2 + 2 + 2Namirnica tjedna
U umaku ili iz pećnice: Trikovi i recepti uz koje je lako napraviti prefina jela od tjestenine
+ 4 + 4 + 4Namirnica tjedna
Jednostavno, a prefino: 5 recepata koji dokazuju da je sve bolje uz malo slanine