Čvarci, zelje i krvavice: Zimski jelovnik zagrebačkog Zinfandel'sa koji miriše na djetinjstvo
Podijeli
Poširana palamida maslinovo ulje začinsko bilje grejp
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Svinjski file gorušica rotkvice béarnaise od smeđeg maslaca
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od janjeće plećke poriluk tamni consommé trube
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirana kruška biskvit od limuna sladoled od cimeta
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Rezanci od sipe čičoke prah od sipinog crnila list kapara
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirani kovač u algama krema od dimljenog krumpira poširani žutanjak maslinovo ulje
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Krem juha od leće hrskava svinjska koža
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirana crvena kozica mousse od hrena cikla prah od maslinovog ulja i kopra
Foto: Arhiva hotela Esplanade
File jelena sok od rabarbare svježa cikla pečena rabarbara timijan
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Mrkva kiselo vrhnje žele od ananasa ušećerene mrkve
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Kikiriki vanilija brownie od tamne čokolade
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Grissini s makom krema od mliječne čokolade flambirani kumkvat
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Guščja jetra i tartufi sladoled od tartufa tuile od kakaa crumble od crnog sezama
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Poširani bakalar grašak s planktonom juha od šafrana pečeni kukuruz
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Kremasti rižoto sa sokom od mrkve krema od domaćeg kajmaka crumble od krvavica
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Romb pečen u maslacu gel od kestena heljda s lisičarkama
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Rillette od fazana pjena od lješnjaka tuile od vrganja prženi lješnjaci
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirani inćuni karamelizirani kimchi sok od jogurta i kadulje
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
O ukusima se...
Bio sam u zagrebačkoj pizzeriji koja je stalno na popisu najboljih u Europi, ali prije bih izabrao neke druge
+
45
+
45
+
45
Grandma Fogg
Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja
+
1
+
1
+
1
Dva nova jela
Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice
1
/
18