Čvarci, zelje i krvavice: Zimski jelovnik zagrebačkog Zinfandel'sa koji miriše na djetinjstvo

Podijeli
  • Poširana palamida maslinovo ulje začinsko bilje grejp Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Svinjski file gorušica rotkvice béarnaise od smeđeg maslaca Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Confit od janjeće plećke poriluk tamni consommé trube Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Marinirana kruška biskvit od limuna sladoled od cimeta Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Rezanci od sipe čičoke prah od sipinog crnila list kapara Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Marinirani kovač u algama krema od dimljenog krumpira poširani žutanjak maslinovo ulje Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Krem juha od leće hrskava svinjska koža Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Marinirana crvena kozica mousse od hrena cikla prah od maslinovog ulja i kopra Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • File jelena sok od rabarbare svježa cikla pečena rabarbara timijan Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Mrkva kiselo vrhnje žele od ananasa ušećerene mrkve Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Kikiriki vanilija brownie od tamne čokolade Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Grissini s makom krema od mliječne čokolade flambirani kumkvat Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Guščja jetra i tartufi sladoled od tartufa tuile od kakaa crumble od crnog sezama Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Poširani bakalar grašak s planktonom juha od šafrana pečeni kukuruz Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Kremasti rižoto sa sokom od mrkve krema od domaćeg kajmaka crumble od krvavica Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Romb pečen u maslacu gel od kestena heljda s lisičarkama Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Rillette od fazana pjena od lješnjaka tuile od vrganja prženi lješnjaci Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Marinirani inćuni karamelizirani kimchi sok od jogurta i kadulje Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Raskoš na tanjuru

    Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima

    + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/18

close