Čvarci, zelje i krvavice: Zimski jelovnik zagrebačkog Zinfandel'sa koji miriše na djetinjstvo
Podijeli
Poširana palamida maslinovo ulje začinsko bilje grejp
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Svinjski file gorušica rotkvice béarnaise od smeđeg maslaca
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od janjeće plećke poriluk tamni consommé trube
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirana kruška biskvit od limuna sladoled od cimeta
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Rezanci od sipe čičoke prah od sipinog crnila list kapara
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirani kovač u algama krema od dimljenog krumpira poširani žutanjak maslinovo ulje
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Krem juha od leće hrskava svinjska koža
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirana crvena kozica mousse od hrena cikla prah od maslinovog ulja i kopra
Foto: Arhiva hotela Esplanade
File jelena sok od rabarbare svježa cikla pečena rabarbara timijan
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Mrkva kiselo vrhnje žele od ananasa ušećerene mrkve
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Kikiriki vanilija brownie od tamne čokolade
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Grissini s makom krema od mliječne čokolade flambirani kumkvat
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Guščja jetra i tartufi sladoled od tartufa tuile od kakaa crumble od crnog sezama
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Poširani bakalar grašak s planktonom juha od šafrana pečeni kukuruz
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Kremasti rižoto sa sokom od mrkve krema od domaćeg kajmaka crumble od krvavica
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Romb pečen u maslacu gel od kestena heljda s lisičarkama
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Rillette od fazana pjena od lješnjaka tuile od vrganja prženi lješnjaci
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirani inćuni karamelizirani kimchi sok od jogurta i kadulje
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Mir i tišina
Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima
+
9
+
9
+
9
Idila!
Klet Kozjak u Zagorju: Savršeno odredište za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni
+
7
+
7
+
7
Na Vrhovcu
"Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale
0
/
18