Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha
Podijeli
Confit od prepelice i krema od kestena
Foto: Srđan Brajković
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna
Foto: Srđan Brajković
Pohana teleća glava
Foto: Srđan Brajković
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom
Foto: Srđan Brajković
Štrudel od bundeve
Foto: Srđan Brajković
Pogledaj
i ovo
+
8
+
8
+
8
Gdje ima volje...
17 mu je godina tek: Mladi chef koji u omiškom restoranu Glastronomy priprema fine dining večeri
+
1
+
1
+
1
Tringelt
Dobri stari okusi na zagrebačkom Adventu: Kućica na kojoj ćete pronaći bakinu sarmu, zagorsku juhu i krpice sa zeljem
+
15
+
15
+
15
Čarobno!
Božićna bajka u Vrbovcu: Omiljena Birtija u kojoj možete kupiti ručno rađene kuglice i pijuckati tople koktele
1
/
5