Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha
Podijeli
Confit od prepelice i krema od kestena
Foto: Srđan Brajković
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna
Foto: Srđan Brajković
Pohana teleća glava
Foto: Srđan Brajković
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom
Foto: Srđan Brajković
Štrudel od bundeve
Foto: Srđan Brajković
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Orijentalni slatkiši
Mliječna baklava: Turski hit koji možete probati po fer cijeni u novoj slastičarnici na Kvatriću
+
5
+
5
+
5
Stoljetna piovara
Kraljevski Hofbräuhaus: Mjesto koje ne smijete preskočiti kada se nađete u Münchenu
+
3
+
3
+
3
Biomania
Restoran koji skuplja same petice stiže u Zagreb: Mjesto za vegetarijance, vegane i one koji žele jesti zdravije
1
/
5