Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha
Podijeli
Confit od prepelice i krema od kestena
Foto: Srđan Brajković
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna
Foto: Srđan Brajković
Pohana teleća glava
Foto: Srđan Brajković
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom
Foto: Srđan Brajković
Štrudel od bundeve
Foto: Srđan Brajković
Pogledaj
i ovo
+
30
+
30
+
30
Estate Winery Katunar
Bijelo za smijeh, crno za grijeh: Obavezna adresa za ljubitelje vina na Krku
+
1
+
1
+
1
Michel Husser
Kako napredovati u kuhinji: Važne lekcije francuskog chefa u čijoj obitelji Michelin "živi" 88 godina
+
9
+
9
+
9
Skriveni biser
Stvarno dobar gablec: Bistro Točkica u kojem se fina domaća hrana jede u ljupkom ambijentu
1
/
5