Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha

Podijeli
  • Confit od prepelice i krema od kestena Foto: Srđan Brajković
  • Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna Foto: Srđan Brajković
  • Pohana teleća glava Foto: Srđan Brajković
  • Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom Foto: Srđan Brajković
  • Štrudel od bundeve Foto: Srđan Brajković
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Nema greške

    Restoran Labrax u Zadru: "Drugačije i majstorski pripremljeno - mjesto gdje ćete pojesti nešto što do sad niste"

    + 2 + 2 + 2

    Pizza Re

    Omiljena kvartovska pizzerija: Mjesto u Zagrebu na kojem ćete naći izvrsne napoletane, ali i carbonaru

    + 4 + 4 + 4

    Leti, leti – Leptir

    Jedna od najboljih pljeskavica u gradu: Novo mjesto za roštilj koje žari i pali Trešnjevkom

1/5

close