Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha
Podijeli
Confit od prepelice i krema od kestena
Foto: Srđan Brajković
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna
Foto: Srđan Brajković
Pohana teleća glava
Foto: Srđan Brajković
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom
Foto: Srđan Brajković
Štrudel od bundeve
Foto: Srđan Brajković
Pogledaj
i ovo
+
10
+
10
+
10
OPG Butina
Više od odmora: Mjesto na kojem ćete doživjeti pravi Velebit kroz njegove mirise, okuse i - ljude
+
47
+
47
+
47
Stari Pisker
Na sat vremena od granice: Hram mesa koji otvara horizonte uživanja u ozbiljnim steakovima, ali nudi i slasne "malice"
+
8
+
8
+
8
Okusi Šri Lanke
Omiljeni zagrebački restoran uskoro i na novoj adresi: Curry Bowl 2.0 otvara vrata na Ljubljanici
1
/
5