Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha
Podijeli
Confit od prepelice i krema od kestena
Foto: Srđan Brajković
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna
Foto: Srđan Brajković
Pohana teleća glava
Foto: Srđan Brajković
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom
Foto: Srđan Brajković
Štrudel od bundeve
Foto: Srđan Brajković
Pogledaj
i ovo
+
6
+
6
+
6
Cijene od 1,50 eura
Krafneraj: Novo mjesto u Zagrebu u kojem možete pojesti svježe i tople krafne cijeli dan
+
3
+
3
+
3
Na Svetom Duhu
Izvrsna Đačka pizza za 2,5 eura i druge divote: Filmska priča male kvartovske pizzerije u Zagrebu
+
2
+
2
+
2
Bucke na testu
Najbolje krafne u Krafneraju: Što probati, a što preskočiti u novoj zagrebačkoj pekarnici
1
/
5