-
Nemojte previše mesa stavljati u jednu tavu Foto: Guliver / Thinkstock
-
U tavu stavite komade jednake veličine i debljine da se ravnomjerno ispeku u istom vremenu Foto: Stockfood
-
Aromatizirajte meso začinima Foto: Stockfood
-
Ne stavljajte hladan komad mesa u tavu Foto: Stockfood
-
Meso pecite na umjerenoj do visokoj temperaturi Foto: Stockfood
-
Lijepo ispečeno meso ima karameliziranu površinu Foto: Stockfood
-
Pogledaj i ovo
+
4
+
4
+
4
Tako jednostavno...
Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
+ 0 + 0 + 0Kuhinjski trikovi
Ručak za 15 minuta: Koji su komadi mesa najbolji na naglo?
+ 2 + 2 + 2Sous vide
Za meso koje se u ustima topi poput maslaca: Tehnika sporog kuhanja koja više nije rezervirana samo za restorane