2 najveće greške u pečenju mesa na tavi zbog kojih ručak nema dobar okus

Podijeli
  • Nemojte previše mesa stavljati u jednu tavu Foto: Guliver / Thinkstock
  • U tavu stavite komade jednake veličine i debljine da se ravnomjerno ispeku u istom vremenu Foto: Stockfood
  • Aromatizirajte meso začinima Foto: Stockfood
  • Ne stavljajte hladan komad mesa u tavu Foto: Stockfood
  • Meso pecite na umjerenoj do visokoj temperaturi Foto: Stockfood
  • Lijepo ispečeno meso ima karameliziranu površinu Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Produljite svježinu

    Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine

    + 5 + 5 + 5

    Jednostavno

    Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini

    + 3 + 3 + 3

    Švercanje u kuhinji

    10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac

1/6

close