U trendu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira


Sastojci:

1 konzerva tune (ocijeđene mase 180 grama)
1 manji crveni luk
100 grama tostiranih badema
2 tvrdo kuhana žutanjka
4 kisela krastavca
1 čajna žličica umaka Worcester
kap-dvije umaka Tabasco
75 ml majoneze
sol i papar

Priprema:

1. Blenderom sameljite tostirane bademe, a tunu dobro ocijedite od salamure ili ulja iz konzerve.


2. Od luka nasjeckanog na komade i kiselih krastavaca napravite pastu, pa dodajte ocijeđenoj tuni, kuhanim žutanjcima i bademima.

3. U smjesu dodajte majonezu, i nježno umiješajte Worcester i Tabasco. Posolite i popaprite po želji.

4. Isprobavajte paštetu nakon dodavanja svake namirnice i prilagođavajte okuse svojim individualnim željama.

Savjet plus:

Za bolji okus, ohladite u hladnjaku nekoliko sati prije posluživanja.
Dobar, ma najbolji tek!