Sastojci:

1 konzerva tune (ocijeđene mase 180 grama)
1 manji crveni luk
100 grama tostiranih badema
2 tvrdo kuhana žutanjka
4 kisela krastavca
1 čajna žličica umaka Worcester
kap-dvije umaka Tabasco
75 ml majoneze
sol i papar

Priprema:

1. Blenderom sameljite tostirane bademe, a tunu dobro ocijedite od salamure ili ulja iz konzerve.


2. Od luka nasjeckanog na komade i kiselih krastavaca napravite pastu, pa dodajte ocijeđenoj tuni, kuhanim žutanjcima i bademima.

3. U smjesu dodajte majonezu, i nježno umiješajte Worcester i Tabasco. Posolite i popaprite po želji.

4. Isprobavajte paštetu nakon dodavanja svake namirnice i prilagođavajte okuse svojim individualnim željama.

Savjet plus:

Za bolji okus, ohladite u hladnjaku nekoliko sati prije posluživanja.
Dobar, ma najbolji tek!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju