S obzirom na to da si kao obični smrtnici baš nikad nećemo moći priuštiti sljedeću sobu, možemo bar zaviriti i doznati kakav se luksuz krije iza hotelskog apartmana koji je drugu godinu proglašen najboljim na svijetu!

Excelsior Hotel Gallia u Milanu dom je najljepšeg hotelskog apartmana na svijetu, prema izboru World Travel Awards.

Apartman Katara ovu laskavu titulu dobiva već drugu godinu zaredom. Najveći je hotelski apartman u Italiji, a prostire se na nešto više od nevjerojatnih 1000 kvadratnih metara.



Ovaj apartman predviđen je za maksimalno osam ljudi (dakle, oko 120 kvadrata za svakog), pa tu sa zadovoljstvom mogu odsjesti Bill Gates ili Roman Abramovic s obiteljima. Jasno, apartman ima nekoliko privatnih terasa i luksuznih kupaonica, no i neke stvari koje mogu imati samo apartmani najviše kategorije: prozore otporne na metke i privatni spa.

Naravno, sve to jako puno košta, pa nije ni čudo da je apartman rezerviran za samo besramno bogate. Naime, noćenje ovdje dođe ravno 20 tisuća Eura, tako da smo nekako sigurni da ćemo mi koji pišemo o ovom hotelu, a i vi koji o njemu čitate, doživjeti njegov luksuz samo na slikama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju