Teško je ponekad postići obiteljski konsenzus kada je riječ o odmoru za školske praznike. Kako pronaći mjesto na kojem će djeca imati gdje ispucati svoju neiscrpnu energiju, a roditelji uz najbolju hranu, vino i zabavu postići zen i dobiti 'mini godišnji' od neprestanog nadgledanja djece?
 

Nije lako, ali se itekako može pa smo istražili koja mjesta u zemlji i okolici nude takvu vrstu odmora, na kojem ćete se stvarno svi dobro odmoriti, zabaviti i uživati u obiteljskom putovanju.

Terme Sveti Martin

Međimurje je idealna destinacija za obiteljski odmor, a predvodnik trenda koji spaja aktivni i opuštajući odmor s odličnom gastronomskom ponudom su Terme Sveti Martin. Ovih školskih praznika u Svetom Martinu pripremili su jutarnje i popodnevne radionice za djecu pod budnim okom stručnog osoblja. Tematika radionica uvijek je drugačija pa će se vaša djeca, uz sportske aktivnosti koje su također dio ponude Termi, sigurno dobro zabaviti, dok vi uživate u besplatnoj teretani, bazenima ili degustacijama vina. Subotama su za obitelji organizirani i posjeti farmi jelena te brojne druge aktivnosti koje će razveseliti i velike i male.



Appelhof - najveći zabavni centar za djecu u Austriji

Za sve one koji žele naučiti skijati i bezbrižno provesti vrijeme na stazama, hotel za djecu Appelhof je idealna destinacija. Dok djeca skijaju, penju se na umjetne stijene, zabavljaju se u igraonicama i na sportskim aktivnostima, roditelji se mogu opuštati, isto tako stati na skije ili se udobno smjestiti na austrijskim obroncima i uz kuhano vino i kobase ponosno gledat djecu kako savladavaju prvu 'korake' na skijama ili samo uživaju na suncu i snijegu. Za kraj dana tu je isto tako wellness i razni bazeni.



Gardaland 

O Gardalandu se više manje zna sve, ali ovih školskih praznika talijanski zabavni park uvest će vas u pravu božićnu bajku. Od brojnih atrakcija naći će se nešto za svih, a zbog odlične ponude smještaja u okolici parka imate bezbroj mogućnosti u odabiru onoga što je idealno za vašu obitelj. Sigurni smo da će jedan dan u Gardalandu biti dovoljan da se sljedećih nekoliko dana vaša djeca opuste i uživaju s vama u raznim restoranima i cafeteriama i otkriju pravu Italiju i njihovu ljubav prema životu, a ako im ipak to dosadi spas opet potražite u Gardalandu u kojem ionako jedan dan nije dovoljan da bi uživali u svemu što nudi. 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju