Pašteta od čvaraka

Sastojci:

1 kg čvaraka
10 dag kiselih krastavaca
2 kuhana jaja
mljevena crvena paprika
mljeveni crni papar
sol

Priprema:
1. Sameljite čvarke, kisele krastavce i jaja u blenderu dok ne dobijete jednoličnu smjesu.

2. Začinite paštetu po želju sa mljevenom paprikom, paprom i soli.

3. Paštetu poslužite hladnu s kriškama domaćeg kruha. Dobar tek!

Još više tradicionalnih recepata s područja Slavonije možete pronaći na internetskim stranicama Muzeja u loncu.

U trendu Prodaja nekih vrsta iznutrica u SAD-u je zabranjene Od 1971. godine U Hrvatskoj se ovaj komad mesa može kupiti u bilo kojoj mesnici, a u SAD-u je prodaja zabranjena zakonom Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Tuzla - 2 Panonika Slana jezera: Omiljeno "morsko" kupalište u koje Slavonci dolaze zbog niskih cijena i dobre zabave