Sastojci:
2 kriške integralnog kruha
4 jaja
1 žlica senfa
1 žlica limunovog soka
1/2 avokada
1 kriška dimljene ribe
2 lista zelene salate
sol i papar po želji

Priprema:
1. Skuhajte jaja na uobičajeni način, ohladite ih, odvojite bjelanjke od žutanjaka pa lagano nasjeckajte bijele dijelove na kockice.

U trendu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu


2. U zdjeli pomiješajte limunov sok, senf i kuhane žutanjke dok ne dobijete ravnomjernu smjesu.

3. U smjesu dodajte komadiće dimljene ribe, kockice kuhanih bjelanjaka i komadiće avokada (po želji). Posolite i popaprite.

4. Na tostiranu krišku kruha stavite list zelene salate i preko njega namažite smjesu na bazi jaja.

Dobar tek!