• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Aktualno #dogadanja

Vinopije pozor! Počinje 9. Zagreb Vinocom 2014. u Esplanadi

Sve je spremno za početak najveće vinske fešte u Hrvatskoj i regiji - 9. Zagreb Vinocom 2014, međunarodni festival vina i kulinarstva, održat će se kao i obično, tamo gdje mu i dolikuje - u hotelu Esplanade Zagreb. Festival će se odvijati 28. i 29. studenog 2014. godine, a sve počinje u petak u 12 sati... Vinimo se!

Punkufer avatar placeholder
pun kufer 18.11.2014 06:31 komentari
viber Created with Sketch.
Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Posebni gosti festivala biti će grupa inozemnih i domaćih novinara koji će od 24. studenoga 2014. godine do svečanoga otvaranja upoznavati Brač, Hvar, Imotski i njihovu enogastro ponudu.

Ovogodišnja će se priredba održati na površini od oko 2500 m2, okupit će više od 300 izlagača, proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika.

Zanimljive i uzbudljive i ove godine biti će enogastronomske radionice koje će pridonjeti promociji turizma, vina i gastronomije. Više informacija o listi izlagača i radionicama na stranici Zagreb Vinocom!


Radionice:
Petak 28. studeni 2013

CLUB BOARD ROOM (10 mjesta)

U trendu Varivo s oslićem i krumpirom Iz nove kuharice Zagrljaj iz tanjura: Prefino varivo s oslićem i krumpirom koje ćete napraviti nabrzinu Klizalište City Park Ice Rink u Budimpešti Za 5000 klizača Veliko je poput 16 olimpijskih bazena! Znate li gdje se nalazi najveće europsko klizalište na otvorenom? Sandnøtter norveški božićni keksi Ispečeni za 10 minuta Ovi šećerni keksi s limunom savršena su božićna slastica, a jako ih je lako napraviti

13-13:45 h
moderatori: Resit Soley i Marin Berovič
tema: Corvus Wineyards - Suvremena turska vina
opis: Turska sa svojim 1000 autohtonih sorti pripada zemljama Starog vinskog svijeta. Vinarija Corvus je primjer nevjerojatnog uspjeha vinarije nepoznatog vinskog svijeta. Arhitekt Resit Soley je izvanredno talentiran turski vinar koji proizvodi na otoku timijana Bozcaada bordoška vina standardnih sorti u kombinaciji sa začinjenim avtohtonim sortama. Merlot, shiraz, cabernet sauvignon, cabernet franc i malbec na južnim padinama otoka (Yerebakan Mevkii) Resit kombinira s lokalnim sortama cavus, kuntra i karalahana i sa sortama vasilaki i bogazkere, koje nisu autohtone na otoku. Vino od stolne sorte cavus - Teneia bilo je u čašama predsjednika Baracka Obame, kraljice Elizabeta II i pape Benedikt XVI . U radionici, namjenom enološkim ekspertima, vinskim sladokuscima i stručnjacima predstavit čemo Resita Soleya i njegov izbor vrhunskih vina.
Ulaz slobodan do popunjena
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

14-14:45 h
moderator: Jelena Šimić-Valentić
tema: Sommelierov izbor
opis: Šampanjac,Rajnski rizling Sauvignon blanc, Pinot Noir, Sangiovese, Malbec, Predikat
cijena ulaznice: 300,-kn
kontakt i rezervacije: Jelena Šimić Valentić 098 1658073
pupitres@pupitres.hr

15 – 15:45 h
moderatori: Dropi promocija doo i Jean Bernard Grenié (Direktor Angelus)
tema: Chateau Angelus – Premier Grand Cru Classe “A”
opis: Chateau Angelus je član grupe Union de Grands Crus de Bordeaux. Vina koja će se degustirati uz odležani biftek od firme Beef shop:
1. Chateau Angelus 2011 – Saint Emilion Grand Cru
2. Chateau Angelus 2010 – Saint Emilion Grand Cru
3. Chateau Angelus 2009 – Saint Emilion Grand Cru
4. Chateau Angelus 2008 – Saint Emilion Grand Cru
5. Chateau Angelus 2007 – Saint Emilion Grand Cru
cijena ulaznice: 950,00 kuna
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

16-16:45 h
moderatori:Joško i Mateja Gravner, Željko Suhadolnik
tema: JOŠKO GRAVNER: REBULA – MOJA KRALJICA
opis: Razvojni put Joška Gravnera od klasičnog konvencionalnog vinara do Gurua s Collija, novo ruho vina od sorte Rebula, i razvoj vina od sorte Rebula /Ribolla gialla kroz godine, od berbe 2006. do 2000.
Vina:
Rebula 2006
Rebula 2004
Rebula 2002
Rebula 2000
Breg 1998
cijena ulaznice: 75,00 kuna
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

17-17:45 h
moderatori: Manuel Hoefferle i Marin Berovič
tema: Suvremena argentinska i čileanska vina
opis: U suradnji s poznatim europskim uvoznikom vrhunskih južnoameričkih vina Hoefferle, u slici i čaši biti če predstavljene razlike oboje zemalja i njihov utjecaj na najzanimljivije sorte vina. Predstavit če se vina dviju najboljih vinarija - Casas del Bosque iz hladnih visina Casablance u Čileu i vina izuzetno uspješne butične vinarije Otero- Ramos iz toplijeg područja Argentine.
Ulaz slobodan do popunjena
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

18-18:45 h
moderator: MIVA d.o.o.
tema: Zašto su Krug šampanjci najbolji na svijetu
opis: Kušanje 3 različita Krug šampanjca (Grande cuvee, Vintage i Rose) uz fine zalogaje
cijena ulaznice: 750 kn u pretprodaji, 800 kn na dan radionice
kontakt i rezervacije: tomislav.tuden@miva.com.hr

19-20 h
moderator: Mario Meštrović, Hrvatski sommelier klub
tema: RAZVOJ BOUQUETA EXCLUSIVNIH HRVATSKIH VINA U ČAŠI
opis: Degustacija u liniji na slijepo pet exclusivnih crnih vina iz raznih dijelova hrvatske, praćenje razvoja bouqueta u čaši u vremenskim intervalima 3 puta po 10 minuta. Trenutna organoleptika, određivanje potrebnog vremena dekantiranja, razvojni stupanj i završno, otkrivanje vina.

cijena radionice: 250,00 kn
Broj slobodnih mjesta 10max.
Na radionicu je moguće ući bez ulaznice za vinski festival
kontakt i rezervacije: mario.mestrovic@gmail.com 091 6236 555


Subota, 29. studeni 2013
CLUB BOARD ROOM (10 mjesta)

13-13:45 h
moderatori: Antonio Ivančić i Željko Suhadolnik
tema: CHATEAU CHALON, SPECIFIČNA VINA FRANCUSKE OBLASTI JURA
opis: Francusku vinorodnu oblast Jura u departmanu Jura između Burgundije i Švicarske karakteriziraju vrlo specifična vina ekstremnog izričaja. Proizvode se većna od domaće sorte Savagnin, a obilježava ih vrlo izraženi oksidativni štih. Posebice se to osjeti kod kategorije Vin Jaune, žuta vina, koja se dugo – najmanje po tri godine - drže na dozrijevanju u ne do kraja napunjenim bačvicama i koja se pune u posebne boce zvane clavelin, zapremnine 0,62 litre.
Vina Jura, ponajboljih proizvođača: Macle, Berthet-Bondet i Philippe Buttin - predstavit će rječju i organoleptikom ANTONIO IVANČIĆ, veliki ljubitelj kapljice iz Jura, inače na Plešivici i sam amater-proizvođač vina, uvelike okrenut i maceriranim vinima od bijelih sorata.
MACLE / BERTHET - BONDET / PHILIPPE BUTTIN
1) CREMANT - Macle
2) 2008 TRADITION ( savagnin & chardonnay) -Macle
3) 2005 TRADITION - Berthet - BONDED
4) 2001 TRADITION - PHILIPE BUTTIN
5) VIN JAUNE - 2000- PHILIPE BUTTIN
6) VIN JAUNE - 1998 - PHILIPE BUTTIN
7) CHATEAU CHALON - 2002 - Berthet - BONDED
8) VIN DE PAILLE -- 2008 - PHILIPE BUTTIN
cijena ulaznice: 150,00 kuna
kontakt i rezervacije: Antonio Ivančić, aivancic@imaht.hr

14-14:45 h
moderator: Nenad Trifunović vinopija
tema: Vertikala Plave Grede
Opis: "Greda i Plava Greda su osjetno izvan kategorije, vina najsofisticiranijeg nasljeđa starog svijeta koja nemaju cijenu, čija vrijednost debelo nadilazi norme i konvencije sredine iz koje potječu i paradoks bez premca ovih krajeva općenito." riječi su kojima autor Dnevnika vinopije pozdravlja blatinu hercegovačkog krša u interpretaciji vinara Josipa Brkića. Plava Greda punjena je u vrlo ograničenim količinama i ova radionica predstavlja rijetku priliku za usporedno kušanje nekoliko godišta Plave Grede u moderaciji Josipa Brkića i Vinopije. Istinski poznavatelji, zaljubljenici i oni koji još nisu upoznali Brkićevu stranu blatine imat će priliku uživati u godištima 2012. vs 2011., 2009. vs 2008. te 2007. vs 2006.
Cijena: 120 kn
Kontakt i rezervacije: vinopija@vinopija.com

15 – 15:45 h
moderator: Vivat fina vina
tema: 90+ i 95+ vina
opis: Ova kušačka radionica pružit će mogućnost kušanja i uvida u neka od ponajboljih vina svijeta koje je najvažniji i najpoznatiji svjetski vinski kritičar Rober Parker ocijenio sa više od 90 pa čak i više od 95 bodova: Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blanc (96), H. Bourgeois D’Antan Sancerre Silex (94), Tenuta Guado al Tasso, Guado al Tasso (NA), Penfolds Grange (98), E. Lustau Moscatel Emilin Solera Sherry Reserva (96).
cijena ulaznice: 850 kn
kontakt i rezervacije: Vivat fina vina Boris Ivančić,
tel. 098227285, vino@vivat-finavina.hr

16 – 16:45 h
moderator: Vladimir Tsapelik, vinski stručnjak, degustator na ocjenjivanju Mundus Vini i na drugim velikim međunarodniom vrednovanjima vina, eno-gastro novinar, Moksva, Rusija
tema: Zlatna Ruska vina
opis: Prezentacija ruskog vinogradarstva i vinarstva i predstavljanje, s degustacijom, nekoliko zlatnim medaljama nagrađenih ruskih vina na ovogodišnjem ocjenjivanju Mundus Vini u Njemačkoj
ulaz slobodan do popunjenja 10 mjesta
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

17-17:45 h
moderator: Darko Lugarić, Hrvatski sommelier klub
tema: Zinfandel-Primitivo-Crljenak-Pribidrag
(Jedna sorta četiri vina tri države)
cijena radionice: 45,00 kuna
Kapacitet radionice 10 mjesta
kontakt i rezervacije: 091/522-7778 , lugaric.darko@gmail.com

18-18:45 h
moderator: Mr.sc. Franjo Francem
tema: Vino s najviše svjetskih medalja - iločki traminac
opis: iločkli traminac je najnagrađivanjie hrvatsko vino na svjetskim ocjenjivanjima.
Fascinantna kakvoća i osobnost bit će prikazana u različitosti vrhunskog,predikatnih pa do arhivskog vina.
Plemenitost ove sorte te tradicija u uspješnicama, obilježje je ovog terroira.
Ulaz po pozivu
kontakt i rezervacije: francem.franjo@gmail.com Gsm:098 298096

19-19:45 h
moderator: Mr.sc. Franjo Francem
tema: Chateau Mouton Rothschild
ulaz po pozivu
kontakt i rezervacije: francem.franjo@gmail.com Gsm:098 298096

Petak 28. studeni 2013

CASINO CLUB (30 mjesta)
12-14:45 h
VITEŠKI TURNIR:IZBOR HRVATSKOGA VITEŠKOGA VINA

15-15:45 h
moderator:Tomislav Stiplošek
tema:PREDSTAVLJANJE I DODJELA NAGRADE BIJELI GROZD
kontakt i rezervacije:Silvija Munda, mob:091 9722 786
e-mail: silvija.munda@gmail.com

16-16:45 h
moderator: Nenad Trifunović-Vinopija
tema:NOVE IDEJE ZA ISTARSKI TERAN
opis: Iskoristivost istarskog terana na primjerima pjenušavih i ružičastih te mladih i odležanih vina. Radionicu vode renomirani vinari Bujštine, Luciano Visintin Veralda, Gianfranco Kozlović, Marino Markežić Kabola uz moderaciju Nenada Trifunovića, autora Dnevnika vinopije.
cijena: 30,00 kuna
kontakt i rezervacije: vinopija@vinopija.com

17-17:45 h
moderatori: Vito Andrić, Željko Suhadolnik, Ivo Kozarčanin
tem: DODJELA VINSKIH ZVIJEZDICA
ulaz na poziv

18-18:45 h
moderator: Boris Mrgudić
tema: IMPERATOR – tradicija budućnosti
opis: predstavljanje Imperatora 2012.
cijena ulaznice: uz rezervaciju.
kontakt i rezervacije: Boris Mrgudić, bmrgudic@gmail.com


29. studeni 2014

CASINO CLUB (30 mjesta)
12-12:45 h
moderator: Zoran Pejović
tema: Autohtone sorte Dalmacije i Mediterana :
1. Tomas Cusine Auzels 2013 (Španjolska)
2. De Falco Greco di Tufo 2013 (Italija)
3. Gaia Assyrtiko Wild Ferment 2013 (Grčka)
4. Domaine de l'Hortus Blanc 2013 (Francuska)
5. Jako vino doo Stina pošip 2013 (Hrvatska)
...................................................
6. Tomas Cusine Villosel 2012 (Španjolska)
7. Alan Jaume & Fils Domaine Grand Veneur 2012 (Francuska)
8. De Falco Taurasi 2008 (Italija)
9. Domaine de l'Hortus Grand Cuvee Rouge 2011 (Francuska)
10. Jako vino doo Stina Majstor plavac2010 (Hrvatska)
cijena ulaznice: 100,00 kuna
kontakt i rezervacije: Zoran Pejović E zoran@paradox.hr
M +385 99 81 707 11

13-14:45 h
moderator: Tomislav Tuđen
tema:RIEDEL-ČAŠA KOJA ČINI RAZLIKU
ulaz slobodan
kontakt i rezervacije: Tomislav Tuđen, mob +385 98 663 569,
tomislav.tuden@miva.com.hr

15-15:45 h
moderator: Miroslav Plišo
tema: „Grand Cro – Top of the cellar“
ulaz slobodan
kontakt i rezervacije: Marin Rimac, 099 2593 292

16-16:45 h
moderator: Siniša Škaberna, sommelier
tema: "Degrassi predstavlja najbolji Syrah u Istri, zlato sa
Vinistre, i još dvije novosti podruma..."
opis: Predstavit će se vina:
1. Malvazija Bomarchese Selekcija 2013
2. Pinot Noir Contarini 2011
3. Syrah Contarini 2011
kontakt i rezervacije: Siniša Škaberna, sommelier
mob: 099223 7054, sinisa.skaberna@gmail.com

17-17:45 h
moderatori: Ante Bačić i Željko Suhadolnik
tema: "Les vins de Bordeaux en biodynamie"
„Biodinamička vina iz Bordoških vinograda“
opis: Prezentacija biodinamičkih vina iz Bordeaux tj. 5 razlicitih vina/appelacija/terroirs:
1. Closeries des Moussis 2012 aoc Haut-Medoc
2. Chateau Falfas Le Chevalier 2010 aoc Côtes de Bourg
3. Chateau Gombaude-Guillot 2011 aoc Pomerol 3
4. Clos Puy Arnaud 2010 aoc Castillon
5. Clos du Jaugueyron 2010 aoc Margaux
cijena radionice: 50,00 kuna
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

18-18:45 h
moderatori: Manuel Hoefferle + Marin Berovič
tema: Suvremena argentinska i čileanska vina
Opis: U suradnji s poznatim europskim uvoznikom vrhunskih južnoameričkih vina Hoefferle, u slici i čaši biti če predstavljene razlike oboje zemalja i njihov utjecaj na najzanimljivije sorte vina. Predstavit če se vina dviju najboljih vinarija - Casas del Bosque iz hladnih visina Casablance u Čileu i vina izuzetno uspješne butične vinarije Otero- Ramos iz toplijeg područja Argentine.
Ulaz slobodan do popunjena
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

 

 

  • #dogadanja
  • #Vino
  • #festival
  • #Zagreb
  • #esplanade
  • #dropuljić
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Život u mraku: kako izgledaju dani u europskim gradovima gdje zimi nema svjetla
Ni prst pred nosom
Život u mraku: Kako izgledaju dani u europskim gradovima gdje zimi nema svjetla
Savršen za jutra: Mimoza kolač s brusnicama
Jednostavno
Savršen za svako jutro: Recept za mimoza kolač s brusnicama
Dobro došli u Otočec: Čarobni dvorac na vodi do kojeg vam treba sat vremena od Zagreba
Poput feniksa
Dobrodošli u Otočec: Čarobni dvorac na vodi do kojeg vam treba sat vremena od Zagreba
Kolač s ananasom, kokosom i pekan orasima recept
Bez imalo muke
Najlakši kolač od ananasa, kokosa i oraha koji možete napraviti – ovo znaju ispeći i najveći amateri u kuhinji
Sokol kula: Lijepa ratnica s hrvatskog juga koja pruža pogled koji nikada nećete zaboraviti
Vrijedi posjetiti
Sokol kula: Lijepa ratnica s hrvatskog juga koja pruža pogled koji nikada nećete zaboraviti
Lako i jednostavno: domaći likeri kao božićni poklon
Domaće i fino
Lako i jednostavno: Domaći likeri kao savršen božićni poklon
Zagrljaj iz tanjura: Prefino varivo s oslićem i krumpirom prema receptu Matejke Buče
Iz nove kuharice
Zagrljaj iz tanjura: Prefino varivo s oslićem i krumpirom koje ćete napraviti nabrzinu
Kviz općeg znanja: O konjima, ljudima... i svemu ostalom
15 pitanja
Kviz općeg znanja: Pitanja iz opće kulture koja će vam razgibati pamćenje
Znate li koji je grad zimi najtopliji u Hrvatskoj? Čarobno mjesto ribara i "zlatne čokolade" danas slavi svoj dan
Na svetog Nikolu
Znate li koji je grad zimi najtopliji u Hrvatskoj? Čarobno mjesto ribara i "zlatne čokolade" danas slavi svoj dan
Sandnøtter norveški božićni šećerni keksi recept
Ispečeni za 10 minuta
Ovi šećerni keksi s limunom savršena su božićna slastica, a jako ih je lako napraviti
Najveće klizalište u Europi
Za 5000 klizača
Veliko je poput 16 olimpijskih bazena! Znate li gdje se nalazi najveće europsko klizalište na otvorenom?
Božićna verzija shortbread millionaire kolača recept
Tri sloja savršenstva
Ove božićne kocke stvorene su za milijunaše, jako su fine i nije ih teško napraviti

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Težak slučaj trovanja: Umrla jedna osoba, nekoliko ljudi završilo s oštećenjem jetre, među njima i djeca
Stručnjaci upozoravaju
Težak slučaj trovanja: Umrla jedna osoba, nekoliko ljudi završilo s oštećenjem jetre, među njima i djeca
Velika potražnja za slavonskom svinjetinom, domaća proizvodnja na povijesnom minimumu
Nestašica
Navala na mesnice, a posebno traženog mesa nema: "Ovo uvozno, palcem uzmeš i stisneš. Ako propadne, nije dobro"
Ozbiljan inicident na londonskom aerodromu: Heathrow preplavile hitne službe, ima ozlijeđenih
Službe na terenu
VIDEO Ozbiljan incident na londonskom aerodromu: Heathrow preplavile hitne službe, ima ozlijeđenih
show
Severina u minici i korzetu prošetala Zagrebom po hladnom vremenu
''jao, kakva si''
Seve u minjaku i korzetu pozirala u prehladnom Zagrebu: ''Ti goriš, to je sigurno!''
Saša Matić u Areni Zagreb Jakovu Jozinoviću obećao pjesmu
obećao mu je pjesmu
Poslušajte kako je mladi Slavonac sa Sašom Matićem otpjevao njegov veliki hit u Areni Zagreb!
Ana Rucner podijelila intervju sina Dariana koji je govorio o odnosu s rastavljenim roditeljima
''što će drugi reći...''
Ana Rucner podijelila izjavu svog sina: ''Ovako priča dijete rastavljenih roditelja''
zdravlje
Kako izgubiti 5 kg hodanjem? Ovo je plan koji stvarno djeluje
Ne morate se iscrpljivati treninzima
Kako izgubiti 5 kg hodanjem? Ovo je plan koji stvarno djeluje
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
Za očuvanje mišićne i koštane snage
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
Šokantno otkriće: Lijek koji žene već godinama koriste mogao bi spriječiti najagresivniji rak dojke!
Važno za žene u rizičnoj skupini
Šokantno otkriće: Lijek koji žene već godinama koriste mogao bi spriječiti najagresivniji rak dojke!
zabava
Mladi vozač nasmijao promet natpisom na vozilu! Pogledajte što je napisao
Urnebesno
Mladi vozač nasmijao promet natpisom na vozilu! Pogledajte što je napisao
Majstor očitao lekciju iz parkiranja i skupio više od 40 milijuna pregleda
Wow!
Majstor očitao lekciju iz parkiranja i skupio više od 40 milijuna pregleda
Srbin posjetio Split, a njegova reakcija postala je viralni hit
Imao je što vidjeti
Srbin posjetio Split, a njegova reakcija postala je viralni hit
tech
Rekordno otkriće u Boliviji: Gdje god pogledate, tlo je prekriveno njima!
Jedinstveno nalazište
Rekordno otkriće u Boliviji: Gdje god pogledate, tlo je prekriveno njima!
Ukrajinci sada imaju širok raspon oružja dugog dometa za napade duboko u ruski teritorij
Neprestano razvijaju nova rješenja
Ukrajinci sada imaju širok raspon oružja dugog dometa za napade duboko u ruski teritorij
Otkrivena skrivena kombinacija koja ubrzava starenje mozga i povećava rizik od Alzheimerove bolesti
Mnogi nisu svjesni
Otkrivena skrivena kombinacija koja ubrzava starenje mozga i povećava rizik od Alzheimerove bolesti
sport
Čekali su 28 godina plasman na Svjetsko prvenstvo, a sad aostali šokirani satnicom utakmica
bizarno!
Čekali su 28 godina plasman na Svjetsko prvenstvo, a sad ostali šokirani satnicom utakmica
Pitali su Ancelottija hoće li zvati Neymara na Svjetsko prvenstvo: S ovime je sve rekao
sve jasno
Pitali su Ancelottija hoće li zvati Neymara na Svjetsko prvenstvo: S ovime je sve rekao
FIFA se naslađuje s Englezima: Pogledajte kakva je snimka objavljena pred milijunima, Hrvati će biti sretni
ops!
FIFA se naslađuje s Englezima: Pogledajte kakva je snimka objavljena pred milijunima, Hrvati će biti sretni
tv
MasterChef: Kandidati MasterChefa zaigrali novu igru! Tko najbolje imitira članove žirija?!
GUESS THE CHEF
Kandidati MasterChefa zaigrali novu igru! Tko najbolje imitira članove žirija?!
Kumovi: Kome će ljubav donijeti sreću, a koga skupo koštati, doznajte u novim epizodama serije "Kumovi"
KUMOVI
Kome će ljubav donijeti sreću, a koga skupo koštati, doznajte u novim epizodama serije "Kumovi"
MasterChef: ANKETA: Što mislite - tko je zaslužio platinastu karticu? Barbara ili netko od izazivača?
OTKRIJTE NAM!
ANKETA: Što mislite - tko je zaslužio platinastu karticu? Barbara ili netko od izazivača?
putovanja
Zagrljaj iz tanjura: Prefino varivo s oslićem i krumpirom prema receptu Matejke Buče
Iz nove kuharice
Zagrljaj iz tanjura: Prefino varivo s oslićem i krumpirom koje ćete napraviti nabrzinu
Božićna verzija shortbread millionaire kolača recept
Tri sloja savršenstva
Ove božićne kocke stvorene su za milijunaše, jako su fine i nije ih teško napraviti
Najveće klizalište u Europi
Za 5000 klizača
Veliko je poput 16 olimpijskih bazena! Znate li gdje se nalazi najveće europsko klizalište na otvorenom?
novac
Martina Ćustić stvorila kremu kako bi pomogla svojoj kćeri: "Ovo je moj doprinos svima koji se bore sa sličnim tegobama“
Inspirativna priča
Martina Ćustić stvorila kremu kako bi pomogla svojoj kćeri: "Ovo je moj doprinos svima koji se bore sa sličnim tegobama“
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
ostalo 6 poslovnica
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
Poput narko–država, ali još globalnije: Uspon "scam država" čije ekonomije počivaju na online prevarama
Imali više od 20.000 ljudi
Poput narko–država, ali još globalnije: Uspon "scam država" čije ekonomije počivaju na online prevarama
lifestyle
Princeza od Walesa i princeza Charlotte na božićnom koncertu 2025.
Mini kopija
Princeza Charlotte ima gracioznost i držanje svoje majke, svakim danom sve je sličnija Catherine Middleton
Ana Maslać Plenković u crnom izdanju kod Pape Lava XIV
Elegantno izdanje
Pogledajte elegantnu kombinaciju Ane Maslać Plenković za posjet Papi
Laura Gnjatović u bundi i trapericama na zagrebačkoj špici
I raskošna bunda
Laura Gnjatović: Uske traperice i ženstvene čizme nepogrešiva su kombinacija za zagrebačku špicu
sve
Princeza od Walesa i princeza Charlotte na božićnom koncertu 2025.
Mini kopija
Princeza Charlotte ima gracioznost i držanje svoje majke, svakim danom sve je sličnija Catherine Middleton
Ana Maslać Plenković u crnom izdanju kod Pape Lava XIV
Elegantno izdanje
Pogledajte elegantnu kombinaciju Ane Maslać Plenković za posjet Papi
Severina u minici i korzetu prošetala Zagrebom po hladnom vremenu
''jao, kakva si''
Seve u minjaku i korzetu pozirala u prehladnom Zagrebu: ''Ti goriš, to je sigurno!''
Fooling Around - 17
Fooling Around

Najelegantnija adventska lokacija u Zagrebu: Vrhunski barovi i restorani stižu na Oleander terasu hotela Esplanade

Na opuštenom Fooling Around druženju uzvanici su pretpremijerno imali priliku zaviriti u ponudu i program koji će ove godine Oleander terasu hotela Esplanade prevoriti u omiljeno mjesto za druženje. NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Slika nije dostupna Aktualno

    Danas vinska fešta u Esplanadi - 300 najboljih hrvatskih vinara!

  • Slika nije dostupna Aktualno

    Eno-gastro hedonizam na djelu u zagrebačkoj Esplanadi!

  • Fooling Around - 17 Aktualno
    Fooling Around

    Najelegantnija adventska lokacija u Zagrebu: Vrhunski barovi i restorani stižu na Oleander terasu hotela Esplanade

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Pun ti je kufer
uvijek istih priča i tema?

Prijavi se na naš
newsletter
i vidjet ćeš
da ćemo kliknuti ;)

Please don't insert text in the box below!
close