Budite faca i ispržite bademe malo neobičnijeg okusa. Ovo nisu obični prženi bademi. Slatko – slani začinjeni cimetom, bijelim i smeđim šećerom, a ono „nešto“ daje im chilli u prahu.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Kroketi od tikvica ilustracija Iz pećnice Kroketi od tikvica i sira: Recept za savršeni ljetni prilog uz pečeno meso

Treba vam:
Bjelanjak
1 žlica ekstrakta vanilije
Bademi
Smeđi i bijeli šećer
Cimet
Chilli
Sol

Istucite bjelanjak i ekstrakt vanilije, u smjesu dodajte bademe. Ostavite ih u cjedilu desetak minuta, pomiješajte ostale sastojke, uvaljajte bademe i stavite peći oko sat vremena. Uživajte!