Pečeni puhovi i vitalac, soparnik i žabe, hobotnica i juha od kamena samo su neka od dalmatinskih jela koja će Andrew Zimmern predstaviti svijetu u serijalu 'Bizarna hrana', a koja se emitira na najpoznatijem televizijskom kanalu posvećenom putovanjima, Travel Channelu.

Nedugo nakon boravka u Hrvatskoj ovaj je slavni kuhar dao intervju za FOX News
i Hrvatsku opisao kao jedno od najboljih odredišta, zemlju u kojoj ono što izvadite iz mora možete odmah pojesti, što zbog zagađenja više nije slučaj u drugim mediteranskim zemljama.

Osim u Hrvatskoj, nova sezona serije 'Bizarna hrana' snimana je u Francuskoj, Philadelphiji i Gvatemali, gdje je probao sve od bikovih testisa do sočnog mesa oposuma. 'Bizarna hrana' s Andrewom Zimmernom možete pratiti utorkom u 22 sata na Travel Channelu.

U trendu Tjestenina u umaku od vrhnja s piletinom Tjedni jelovnik 7 laganih i finih jela za svaki dan ovoga tjedna za koje vam ne treba puno vremena ni truda Luksuzno imanje u Sheffieldu, Massachusetts, SAD - 3 Uklopljen u okoliš Kuća je zakon, ali pogledajte bazen! Izgleda prirodno, no... Američke pogačice (eng. biscuits) Rahle i putraste Ne morate ih niti mijesiti: Recept za fine pogačice od tri sastojka gotove u 25 minuta