Zagrebački restoran u kojem možete probati domaći sladoled od sijena

Podijeli
  • Novi jelovnik Dubravkina puta - 4 Foto: Rajna Raguž Photography
  • Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu Foto: Rajna Raguž Photography
  • Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom. Foto: Rajna Raguž Photography
  • Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama Foto: Rajna Raguž Photography
  • Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena Foto: Rajna Raguž Photography
  • Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić Foto: Rajna Raguž Photography
  • Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče Foto: Rajna Raguž Photography
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Mir i tišina

    Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima

    + 9 + 9 + 9

    Idila!

    Klet Kozjak u Zagorju: Savršeno odredište za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni

    + 1 + 1 + 1

    Biomania i Aklea Neon

    Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce

1/7

close