-
Najpoželjniji stil u proizvodnji crnih vina - elegantna Carolina Noir Foto: Martina MIličević
-
Berba Merlota taman je započela sredinom rujna Foto: Martina MIličević
-
Pogled na vinograde s terase vinarije Jakončić Foto: Martina MIličević
-
Kušanje vina vinarije Jakončić Foto: Martina MIličević
-
Pogled s terase vinarije na obližnje vinograde Foto: Martina MIličević
-
Druženje u vinariji Jakončić Foto: Martina MIličević
-
Obilazak vinskog podruma Foto: Martina MIličević
-
Mitja Jakončić također sudjeluje u radu vinarije Foto: Martina MIličević
-
Aljoša nam daje na kušanje mladi sivi pinot maceriran 5 dana Foto: Martina MIličević
-
Vinogradi Merlota Foto: Martina MIličević
-
Carolinu Noir pili smo uz domaću salamu i sviježe narezan pršut Foto: Martina MIličević
-
Grožđe Rebule Foto: Martina MIličević
-
O kupaži Carolina Bela iz 2012. pričalo se i po dolasku u Zagreb Foto: Martina MIličević
-
Uz domaću salamu i Grana Padano kušali smo pjenušce Mosaic Foto: Martina MIličević
-
Na kraju druženja upijali smo arome i okuse Caroline Rdeče iz 2006 Foto: Martina MIličević
-
Pogledaj i ovo
+
3
+
3
+
3
Doza luksuza
Istarski klasik: Vino s kojim ne možete pogriješiti na blagdanskom stolu
+ 6 + 6 + 6Specijaliteti u čaši
Barunov vinski poker: Pjenušac iz stogodišnjeg vinograda i još tri asa, savršena za blagdanski stol
+ 0 + 0 + 0S čašom u ruci
Vinska priča koja se gradi 30 godina: Vinistra zove u Poreč na omiljeni festival