Savršen dodatak ribi i tatarskom bifteku koji se nikad ne jede "sirov"

Podijeli
  • Kapari Foto: Getty Images
  • Riblja pašteta s kaparima Foto: Stockfood
  • Špageti s umakom od rajčice, maslinama i kaparima Foto: Stockfood
  • Tuna u umaku od rajčice i s pireom od kapara Foto: Stockfood
  • Riba obožava kapare Foto: Stockfood
  • Biftek s kaparima Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Tonka, reci kolač

    Zamjena za vaniliju: Začin koji obožavamo u kolačima, makar je u nekim dijelovima svijeta strogo zabranjen

    + 1 + 1 + 1

    Dilema koja muči mnoge

    Koju je bolje kupiti: malu ili veliku tikvicu? I što napraviti ako pogriješite u odabiru?

    + 0 + 0 + 0

    Koristite li ga?

    Koristi se već tisućama godina: Začin koji "liječi" nadutost, a dobar je za srce

1/6

close