Savršen dodatak ribi i tatarskom bifteku koji se nikad ne jede "sirov"
Podijeli
Kapari
Foto: Getty Images
Riblja pašteta s kaparima
Foto: Stockfood
Špageti s umakom od rajčice, maslinama i kaparima
Foto: Stockfood
Tuna u umaku od rajčice i s pireom od kapara
Foto: Stockfood
Riba obožava kapare
Foto: Stockfood
Biftek s kaparima
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Tonka, reci kolač
Zamjena za vaniliju: Začin koji obožavamo u kolačima, makar je u nekim dijelovima svijeta strogo zabranjen
+
1
+
1
+
1
Dilema koja muči mnoge
Koju je bolje kupiti: malu ili veliku tikvicu? I što napraviti ako pogriješite u odabiru?
+
0
+
0
+
0
Koristite li ga?
Koristi se već tisućama godina: Začin koji "liječi" nadutost, a dobar je za srce
1
/
6