Ne, to nisu špageti! Delikatesa "s očima“ za koju treba platiti 7400 kuna za kilogram

Podijeli
  • Angulas - 1 Foto: Guliver / Thinkstock / Profimedia.hr
  • Angulas - 3 Foto: Guliver / Thinkstock / Profimedia.hr
  • Angulas - 4 Foto: Guliver / Thinkstock / Profimedia.hr
  • Mlade jegulje u Španjolskoj se najčešće poslužuju na kruhu sa češnjakom i čilijem Foto: Guliver / Thinkstock / Profimedia.hr
  • Angulas - 2 Foto: Guliver / Thinkstock / Profimedia.hr
  • Pogledaj i ovo + 16 + 16 + 16

    Ponos nacije

    Kako napraviti savršenu paellu: Savjeti španjolskog chefa uz koje ne možete pogriješiti

    + 0 + 0 + 0

    Zlatni savjeti

    10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni

    + 0 + 0 + 0

    Magellanov prolaz

    Prečica između oceana: Dan kada su Europljani pronašli zapadni put do bogatstva

1/5

close