-
Sol se u najgorem slučaju može stvrdnuti, ali rok trajanja joj je vječan. Foto: Getty Images
-
Bez obzira je li u pitanju svijetli ili tamni šećer s većim postotkom melase, ova se slatka namirnica nikada ne kvari Foto: Getty Images
-
Čisti ekstrakt vanilije koji ima visok postotak alkohola neće izgubiti svoja svojstva ako se dobro zatvori te čuva na suhom i hladnom mjestu. Foto: Getty Images
-
Ako se dobro zatvori, med može potrajati stotinama godina Foto: Stockfood
-
Ako je zatvorena, votka traje vječno... Foto: Unsplash
-
Pogledaj i ovo
+
-2
Nije "samo tako"
Kako zamijeniti šećer medom u receptima? Imamo rješenje
+ 0 + 0 + 0Tajming je sve
Kada dodajete sol u jelo? Pogreške koje mogu upropastiti svako jelo
+ 4 + 4 + 4Nema više gnjavaže
Predobra ideja: Trik uz koji ćete narezati slaninu na tanko kao od šale