Na gruntu: Čvarci, buncek sa zeljem, kobase, špek, sir i vrhnje na zagrebačkom adventu

Podijeli
  • Na gruntu - 5 Foto: PR
  • Na gruntu - 6 Foto: PR
  • Na gruntu - 7 Foto: PR
  • Na gruntu - 8 Foto: PR
  • Na gruntu - 9 Foto: PR
  • Na gruntu - 10 Foto: PR
  • Na gruntu - 11 Foto: PR
  • Na gruntu - 12 Foto: PR
  • Na gruntu - 13 Foto: PR
  • Na gruntu - 14 Foto: PR
  • Na gruntu - 4 Foto: PR
  • Na gruntu - 3 Foto: PR
  • Na gruntu - 2 Foto: PR
  • Na gruntu - 1 Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Viralni hajp

    Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir

    + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 8 + 8 + 8

    Vrata Bilogore

    Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

1/14

close