Na gruntu: Čvarci, buncek sa zeljem, kobase, špek, sir i vrhnje na zagrebačkom adventu
Podijeli
Na gruntu - 5
Foto: PR
Na gruntu - 6
Foto: PR
Na gruntu - 7
Foto: PR
Na gruntu - 8
Foto: PR
Na gruntu - 9
Foto: PR
Na gruntu - 10
Foto: PR
Na gruntu - 11
Foto: PR
Na gruntu - 12
Foto: PR
Na gruntu - 13
Foto: PR
Na gruntu - 14
Foto: PR
Na gruntu - 4
Foto: PR
Na gruntu - 3
Foto: PR
Na gruntu - 2
Foto: PR
Na gruntu - 1
Foto: PR
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
Viralni hajp
Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir
+
17
+
17
+
17
Jelovnik s potpisom
Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)
+
8
+
8
+
8
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
1
/
14