Kad Japan "dodirne“ Jadransko more: Proljetni jelovnik zagrebačkog restorana Takonoko
Podijeli
Seafood pho
Foto: Bojan Zibar
Maguro yukhoe
Foto: Bojan Zibar
Uramaki losos sa prepeličjim jajima
Foto: Bojan Zibar
Sashimi od škampa
Foto: Bojan Zibar
Biftek s Torchon guščjom jetrom i file zubaca
Foto: Bojan Zibar
Jakobove kapice s touileom od sipe
Foto: Bojan Zibar
Biftek s Torchon gusjom jetrom
Foto: Bojan Zibar
File zubaca
Foto: Bojan Zibar
U Takenoku se poslužuje svježi wasabi
Foto: Bojan Zibar
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
3
+
3
+
3
Posebno iskustvo
Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno
+
8
+
8
+
8
Kamo na ručak
Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou
1
/
9