100 grama za 6 eura: Orašasti plodovi slatkastog okusa i puteraste teksture koji su dobri za zdravlje
Podijeli
Pinjoli su sastavni dio umaka pesto genovese
Foto: Shutterstock
Pinjole možete staviti i u kekse
Foto: Getty Images
Tostirane pinjole možete staviti na salatu
Foto: Getty Images
Pinjoli se stavljaju i u kibbeh
Foto: Shutterstock
Pinjoli
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Bez glutena
7 razloga zbog kojih bismo češće trebali jesti "besmrtnu žitaricu"
+
1
+
1
+
1
Dostupne i u Hrvatskoj
3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
+
0
+
0
+
0
"Prljava dvanaestorka"
12 vrsta povrća i voća s najviše pesticida u 2025. godini
1
/
5