100 grama za 6 eura: Orašasti plodovi slatkastog okusa i puteraste teksture koji su dobri za zdravlje

Podijeli
  • Pinjoli su sastavni dio umaka pesto genovese Foto: Shutterstock
  • Pinjole možete staviti i u kekse Foto: Getty Images
  • Tostirane pinjole možete staviti na salatu Foto: Getty Images
  • Pinjoli se stavljaju i u kibbeh Foto: Shutterstock
  • Pinjoli Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Kraljice salate

    Rotkvice: Pet razloga zašto biste trebali jesti ove ljute vjesnike proljeća

    + 8 + 8 + 8

    Kuhinjska apoteka

    Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik

    + 1 + 1 + 1

    Kutija s lijekovima

    Više od uživanja: Zašto je dobro jesti (i piti) bazgu?

1/5

close