Žuti prah liječi brojne bolesti, a u Hrvatskoj je još uvijek zanemaren

Podijeli
  • Kurkuma se obično dodaje u tofu na kajganu Foto: Shutterstock
  • Kurkuma u prahu sastavni je dio curryja Foto: Shutterstock
  • Možete koristiti kurkumu u prahu ili svježi korijen Foto: Shutterstock
  • Svježi korijen kurkume možete zamrznuti i naribati po potrebi Foto: Shutterstock
  • Kurkumu možete dodati u juhu od mrkve i bundeve Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Kraljice salate

    Rotkvice: Pet razloga zašto biste trebali jesti ove ljute vjesnike proljeća

    + 8 + 8 + 8

    Kuhinjska apoteka

    Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik

    + 1 + 1 + 1

    Kutija s lijekovima

    Više od uživanja: Zašto je dobro jesti (i piti) bazgu?

1/5

close