Žuti prah liječi brojne bolesti, a u Hrvatskoj je još uvijek zanemaren
Podijeli
Kurkuma se obično dodaje u tofu na kajganu
Foto: Shutterstock
Kurkuma u prahu sastavni je dio curryja
Foto: Shutterstock
Možete koristiti kurkumu u prahu ili svježi korijen
Foto: Shutterstock
Svježi korijen kurkume možete zamrznuti i naribati po potrebi
Foto: Shutterstock
Kurkumu možete dodati u juhu od mrkve i bundeve
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Dobro je znati
Proklijani luk i češnjak: Jesu li štetni za zdravlje ili sigurni za jelo?
+
-2
Bolji imunitet
Zapapri za zdravlje: Pet razloga zašto bismo trebali češće koristiti moćna zrnca u kuhinji
+
1
+
1
+
1
Skupi su, ali…
100 grama za 6 eura: Orašasti plodovi slatkastog okusa i puteraste teksture koji su dobri za zdravlje
1
/
5