Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica
Podijeli
Slana pita od sira i karameliziranog luka
Foto: Stockfood
Rižoto s karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem
Foto: Stockfood
Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom
Foto: Stockfood
Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama
Foto: Stockfood
Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
Zlata vrijedni
Vrijedi ih zapamtiti: 5 trikova s kojima ćete svaki dan uštedjeti vrijeme na pripremi ručka
+
3
+
3
+
3
Švercanje u kuhinji
10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac
+
8
+
8
+
8
Bez gnjavaže
Trik uz koji ćete narezati slaninu na tanko kao od šale
1
/
7