Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica

Podijeli
  • Slana pita od sira i karameliziranog luka Foto: Stockfood
  • Rižoto s karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem Foto: Stockfood
  • Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom Foto: Stockfood
  • Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama Foto: Stockfood
  • Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 4 + 4 + 4

    Ispravite ih...

    Kada ga dodajete u jelo? 5 najvećih grešaka koje radimo kada kuhamo s češnjakom

    + 4 + 4 + 4

    Pre jednostavno

    Za jela puna okusa: Trik s tavom za savršeni gulaš ili raskošni mesni umak

    + 2 + 2 + 2

    Sto ljudi...

    Jaje u sarmi ili ne? "Sporni" sastojak koji je podijelio naciju našao se i u receptu starom 70 godina

1/7

close