Tri slijeda u 30 minuta: Napravili smo blagdanski ručak koji izgleda kao iz otmjenog restorana
Podijeli
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Nova Studio
File bakalara s rajčicom i sirom uz kremu od graška za glavno jelo
Foto: Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Brzi blagdanski ručak: 3 slijeda za 30 minuta - 15
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Brzi blagdanski ručak: 3 slijeda za 30 minuta - 17
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Kraljica fešta
Pet savjeta za savršeno pečenje: Kako pripremiti mladu janjetinu?
+
0
+
0
+
0
Savršena temperatura
Znate li zašto nije dobro kuhati jaja na jakoj vatri?
+
0
+
0
+
0
Idealan obrok
Kajgana, omlet i "na oko": Tri recepta inspirirana jajima za ljude koji ne jedu jaja
1
/
27