10 manje popularnih vrsta ribe s hrvatskih tržnica od kojih možete napraviti fantastičan ručak
Podijeli
Arbun
Foto: Shutterstock
Bugva
Foto: Shutterstock
Cipal
Foto: Shutterstock
Fratar
Foto: Shutterstock
Gof
Foto: Shutterstock
Pic
Foto: Shutterstock
Salpa
Foto: Shutterstock
Skuša
Foto: Shutterstock
Ušata
Foto: Shutterstock
Gavuni
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Talijani znaju...
Mirisni sofrito: Jednostavna, a genijalna baza jelima uz koju i najobičniji rižoto, varivo ili pašta postaju neodoljivi
+
3
+
3
+
3
Stajala ga natjecanja
Trik s kojim ćete izbjeći pogrešku zbog koje je Ante Vukadin napustio MasterChef
+
38
+
38
+
38
Zlatna pravila
Naučili su na teži način: Kandidati MasterChefa otkrivaju navjeće pogreške kod pripreme rižota
1
/
10