10 manje popularnih vrsta ribe s hrvatskih tržnica od kojih možete napraviti fantastičan ručak

Podijeli
  • Arbun Foto: Shutterstock
  • Bugva Foto: Shutterstock
  • Cipal Foto: Shutterstock
  • Fratar Foto: Shutterstock
  • Gof Foto: Shutterstock
  • Pic Foto: Shutterstock
  • Salpa Foto: Shutterstock
  • Skuša Foto: Shutterstock
  • Ušata Foto: Shutterstock
  • Gavuni Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Talijani znaju...

    Mirisni sofrito: Jednostavna, a genijalna baza jelima uz koju i najobičniji rižoto, varivo ili pašta postaju neodoljivi

    + 3 + 3 + 3

    Stajala ga natjecanja

    Trik s kojim ćete izbjeći pogrešku zbog koje je Ante Vukadin napustio MasterChef

    + 38 + 38 + 38

    Zlatna pravila

    Naučili su na teži način: Kandidati MasterChefa otkrivaju navjeće pogreške kod pripreme rižota

1/10

close