3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela

Podijeli
  • Prehrambeni kvasac Foto: Shutterstock
  • Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Iznenađujuće puno proteina

    7 eura za pola kilograma: Sjemenke koje čine čuda za zdravlje

    + 2 + 2 + 2

    Svjetski dan bez mesa

    Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš

    + 1 + 1 + 1

    Kutija s lijekovima

    Više od uživanja: Zašto je dobro jesti (i piti) bazgu?

0/5

close