3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
Podijeli
Prehrambeni kvasac
Foto: Shutterstock
Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Iznenađujuće puno proteina
7 eura za pola kilograma: Sjemenke koje čine čuda za zdravlje
+
8
+
8
+
8
Kuhinjska apoteka
Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik
+
2
+
2
+
2
Svjetski dan bez mesa
Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš
1
/
5