-
Voditelj gourmet restorana San Rocco Teo Fernetich Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Chefica gourmet restorana San Rocco Floriana Ružić Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Voditelj gourmet restorana San Rocco Teo Fernetich i chefica Floriana Ružić Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Poširano jaje na kremi od celera uz crni tartuf i čips od komorača Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Voditelj gourmet restorana Teo Fernetich i chefica Floriana Ružić Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
11
+
11
+
11
Pokrovitelj Mastercard®
Hrvatska Toskana: Sedam mjesta u Istri zbog kojih nećete poželjeti otputovati izvan granice
+ 1 + 1 + 1Staza sedam slapova
Jedna od najljepših staza u Hrvatskoj na kojoj upoznajete najveće bogatstvo Lijepe Naše
+ 4 + 4 + 4U Rovinju
Uskrsna rapsodija Ekomuzeja "Batana": 2024 jaja, batana ukrašena cvijećem, tradicijski zalogaji i živa glazba