-
Miso pasta poboljšat će okus svakog jela Foto: Shutterstock
-
Pečeni tempeh možete poslužiti umjesto mesa s kuhanom rižom Foto: Shutterstock
-
Kiseli kupus nastaje procesom fermentacije Foto: Shutterstock
-
Kefir je moćan fermenentirani proizvod koji je dobar za zdravlje probave Foto: Shutterstock
-
Pogledaj i ovo
+ 1
+ 1
+ 1
Dostupne i u Hrvatskoj
3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
+ 2
+ 2
+ 2
Svjetski dan bez mesa
Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš
+ 1
+ 1
+ 1
Dilema koja muči mnoge
Koju je bolje kupiti: malu ili veliku tikvicu? I što napraviti ako pogriješite u odabiru?