Sočno i puno okusa: Koliko dugo treba marinirati meso za najbolji rezultat?
Podijeli
Marinirane tikvice na roštilju
Foto: Getty Images
Svinjski kotlet s umakom na bazi meda
Foto: Shutterstock
Pečeni svinjski file s povrćem
Foto: Shutterstock
Junetina u umaku od maslaca i češnjaka
Foto: Shutterstock
Trgana junetina
Foto: Shutterstock
Junetina pirjana u crvenom vinu
Foto: Getty Images
Ilustracija pečene piletine u kremastom umaku
Foto: Shutterstock
Pohana piletina - 2
Foto: Shutterstock
Pečena piletina s rižom iz pećnice
Foto: Shutterstock
Marinada
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
Kuhinjski trikovi
Ručak za 15 minuta: Koji su komadi mesa najbolji na naglo?
+
5
+
5
+
5
Sočno i mirisno
Savršeni svinjski kotleti: Jedini recept za marinadu koji će vam ikad trebati
+
1
+
1
+
1
Božanstveno
Dosadila su vam suha i bezukusna pileća prsa? Imamo pet recepata koji garantiraju sočno meso
1
/
10