Sočno i puno okusa: Koliko dugo treba marinirati meso za najbolji rezultat?
Podijeli
Marinirane tikvice na roštilju
Foto: Getty Images
Svinjski kotlet s umakom na bazi meda
Foto: Shutterstock
Pečeni svinjski file s povrćem
Foto: Shutterstock
Junetinu u umaku od maslaca i češnjaka
Foto: Shutterstock
Trgana junetina
Foto: Shutterstock
Junetina pirjana u crvenom vinu
Foto: Getty Images
Ilustracija pečene piletine u kremastom umaku
Foto: Shutterstock
Pohana piletina - 2
Foto: Shutterstock
Pečena piletina s rižom iz pećnice
Foto: Shutterstock
Marinada
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
-1
+
-1
Kuhinjski trikovi
Ručak za 15 minuta: Koji su komadi mesa najbolji na naglo?
+
2
+
2
+
2
Gotove za tren
Recepti za piletinu: 7 marinada s kojima ćete otkriti najsočnije i najukusnije meso
+
1
+
1
+
1
Škola kuhanja
Poznati chef savjetuje: Najjednostavniji način za trančiranje cijelog pileta
1
/
10